De ouderraad

De ouderraad houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie van allerlei extra activiteiten waar de kinderen altijd met veel plezier op terug kijken.

Dit zijn bijvoorbeeld het sinterklaas- en kerstfeest, het voorjaarsontbijt, de kinderboekenweek en nog veel meer. De ouderraad zet zich hier voor in, samen met het team en vele andere ouders die een helpende hand willen bieden.

Elk schooljaar vraagt de ouderraad een vrijwillige ouderbijdrage om deze evenementen te financieren. De hoogte hiervan wordt jaarlijks vastgesteld.

Michel ten Brummelhuis      Renate Dijkstra          Lieke Droger-Pater             Sylke Essers              Vincent de Goede

​Ester Klören                   Inge Lamers                 Miriam Pieters           Roberto Schipper             Daniella Smit

Niet op foto: Ellen Veld, Kelly Lagerwaard, Britte Struck, Helen Rietbroek, Esmeralda Penning