Informatie voor nieuwe ouders
Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, mag het voor het eerst naar school. Het zet dan de eerste stap op de lange weg door onderwijsland. Zoals er geen twee mensen precies hetzelfde zijn, zo verschillen ook de scholen van elkaar. Elke school heeft een eigen sfeer, een eigen identiteit, een eigen aanpak, een eigen visie, een eigen manier van omgaan met de kinderen.
Op deze website willen wij u informatie geven over onze school. Hierin proberen wij iets van het eigen gezicht van onze school te laten zien. Voor ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool voor hun kind, maar ook als informatiebron voor ouders en verzorgers van De Springplank, en andere geïnteresseerden.

Het informatieboekje, dat onder de rubriek 'informatie' is te vinden, vertelt veel over alle organisatorische aangelegenheden en regels op school.

Voor ouders geldt: houdt u vooral de informatie onder het menu 'nieuws' in de gaten.

U kunt uw zoon of dochter aanmelden door een afspraak te maken met
Marcel van der Linden (directeur)
voor een oriënterend gesprek. U krijgt dan een rondleiding door de school.
U kunt na het gesprek en de rondleiding eventueel hier ons aanmeldingsformulier met bijlage downloaden.

Om een afspraak te maken of voor het aanvragen van een informatiepakket kunt u bellen met het volgende telefoonnummer:

of per e-mail: directie@obs-springplank.nl.

Wanneer uw kind al een andere basisschool bezoekt, verzoeken wij u eerst de huidige school te informeren over het vertrek van uw kind. Wij zullen van deze school een onderwijskundig rapport vragen.

Wij wensen u veel plezier toe bij het bekijken van
onze website.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van De Springplank
Marcel van der Linden, directeur

Er is een fout opgetreden. Fout: ICRArticles.Viewer is op dit moment niet beschikbaar.